Wino musujące
Zbiór rozmaitości. Nie wiesz, gdzie dodać swój post? Zajrzyj tutaj.
Re: Wino musujące
Post autor: dałka »
Jeśli chodzi konkretnie o wina musujące , to zawsze jest ciekawy wybór w sklepach gdzie są regały Faktorii Win. Już nie raz jak szukałam jakiegoś dobrego wina, to tam zawsze jest w czym wybierać. Niedługo Dzień Kobiet, można pomyśleć o właśnie takim prezencie.
- leniwaa
Alkohol to taki elegancki pomysł na prezent Super, według mnie. Nie wiem jak Wy, ale ja wole swojskie klimaty. Jak kiedyś dostałam domową nalewkę od koleżanki to byłam zachwycona! W życiu w sklepie się czegoś takiego nie dostanie. Smak niepowtarzalny no i zrobione w domu, z wyskoiej jakości składników. Kupiłam sobie nawet książke o domowych nalewkach , bo się zainspirowałam i postanowiłam, że spróbuje w tym temacie własnych sił butelki na nalewki też już zamówione
Post autor: oluś »
Zastanawiałam się ostatnio nad prezentem z okazji dnia taty i wybrałam wino musujące Cava Torelló Reserva Brut 0,75l z tego sklepu tutaj https://smaczajama.pl/pl/c/Prezenty-na-Dzien-Ojca/215 .Po skosztowaniu w pierwszej chwili delikatne i harmonijne później wino jawi się zarazem jako subtelnie słodkie i kwaskowate.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Wasz sposób na relax
- ↳ Warsztaty / szkolenia
- ↳ Muzyka relaksacyjna - co polecacie?
- ↳ O stresie na luzie
- ↳ Ciekawe strony
- ↳ Meble wypoczynkowe
- ↳ Spokojne miejsca na wypoczynek
- ↳ Herbatki, ziółka