Hej,
Szukam opinii na temat szkoły policealnej Cosinus, a chodzi mi tutaj głównie o kierunki medyczne. Warto na nich postawić, czy jednak macie inne szkoły godne uwagi?
Pozdrawiam!
Szkoła policealna Cosinus Łódź - opinie
Zbiór rozmaitości. Nie wiesz, gdzie dodać swój post? Zajrzyj tutaj.
- PatrycjaMik22
- DenisMil
Re: Szkoła policealna Cosinus Łódź - opinie
Ja uważam, że to bardzo dobry wybór ponieważ w zakresie szkół policealnych Cosinus to jedna z nielicznych o tak dużym doświadczeniu i wyrobionej marce. Dzięki temu stworzyli bardzo sprawnie działający system edukacyjny na wielu kierunkach w szkole policealnej, ale również liceum dziennego i zaocznego w Łodzi. Warto oczywiście przypomnieć, że są darmowi, a konkurencja jednak ukrywa często dodatkowe koszty w umowie.
- Olla11
Do Cosinus mam bardzo pozytywne zdanie, natomiast nie wiem jak jest konkretnie na tym kierunku ponieważ ja uczęszczałam na zajęcia z Rachunkowości (teraz w tym zawodzie mają kursy kwalifikacyjne), które były prowadzone bardzo dobrze przez świetnych nauczycieli, którzy dbali o jakość przekazywanej wiedzy i umiejętności oraz przygotowanie do zajęć. Wszystko na dobrym poziomie i oczywiście w pełni za darmo. Polecam sprawdzić i ewentualnie skontaktować sie z placówka na którą chcesz postawić, żeby wszystkiego dokładnie się dowiedzieć 

- PatrycjaMik22
Post autor: PatrycjaMik22 »
W takim razie bardzo dziękuję Wam za wszystkie podpowiedzi i mam nadzieję, że uda mi sie dobrze wybrać i w końcu zdobędę nowe kwalifikacje. Nad ostatecznym wyborem jeszcze się chwilę zastanowię, także tematu nie zamykam i czekam na dalsze wskazówki!
Post autor: wiosło »
Nie doczytałam do końca, ale początek mi się podoba. Tak w ogóle jeśli szukacie miejsca gdzie można taniej kupić literaturę to polecam https://www.taniaksiazka.pl/seria/wiedzmin - ogromny wybór i naprawdę bardzo dobre ceny książek. W sam raz na świąteczny prezent. Polecam wszystkim!
jak obliczyć metry bieżące
jak obliczyć metry bieżące
- Ula
Moim zdaniem oprócz takiej szkoły policealnej warto sobie jeszcze zrobić jakiś kurs językowy w szkole językowej. Na stronie internetowej profi-lingua.pl/kursy-jezykowe/angielski możecie zapoznać się z ofertą Szkoły Językowej ProfiLingua, która, jak widać, organizuje profesjonalne kursy języka angielskiego (i nie tylko). Polecam 

Post autor: Filuś98 »
Moim zdaniem zawsze warto poszerzać swoją wiedzę oraz wykształcenie i korzystać z kursów i dodatkowych szkół. Teraz na rynku pracy liczy się dobra znajomość języków obcych, dlatego najlepiej korzystać z lacki które oferują szkoły językowe takie jak https://www.speaklanguages.pl/.
Post autor: Marzena2013 »
Jeśli zależy Wam na solidnym i przyszłościowym zawodzie, Collegium Szkoła Służb Medycznych to świetny wybór. Oferują szeroki wachlarz interesujących kierunków medycznych, takich jak technik ortopeda czy technik analityki medycznej, które zapewnią stabilne zatrudnienie i rozwój kariery.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Wasz sposób na relax
- ↳ Warsztaty / szkolenia
- ↳ Muzyka relaksacyjna - co polecacie?
- ↳ O stresie na luzie
- ↳ Ciekawe strony
- ↳ Meble wypoczynkowe
- ↳ Spokojne miejsca na wypoczynek
- ↳ Herbatki, ziółka