mieliście kiedyś do czynienia z nutridrinkami? Jakie polecacie, szukam dla osoby, która ma niedobory bialka w swojej diecie. Możecie polecić jakieś dobre i smaczne produkty? Gdzie kupić?
serwis drukarek brother kraków
nutridrinki
Zbiór rozmaitości. Nie wiesz, gdzie dodać swój post? Zajrzyj tutaj.
Re: nutridrinki
Post autor: brausa »
ja kupuję dla dziadka, taka żywność fajnie się sprawdza u starszej osoby, która nie ma za bardzo apetytu, dziadkowi smakują, kupuję w doz rózne smaki, cenowo to też u nich nieźle wypada
Post autor: Ariel »
Te nutridrinki z doz naprawdę warto kupić, bo mają rewelacyjny stosunek jakości do ceny. Składy są wartościowe, czasami takim nutridrinkiem zastępuję cały posiłek. W doz mają bardzo dobry wybór, najlepiej udać się osobiście i doradzą co wybrać.
Post autor: liwka »
Kupujemy nutridirki dla dziadka w DOZie, super się sprawdzają dla osób, które mają problem z jedzeniem przez chorobę. A w DOZie są dobre ceny i spory wybór smaków i rodzajów w zależności od schorzenia.
Post autor: elżunia »
Kupujecie nutridrinki w DOZie stacjonarnie? Muszę kupić coś na już i nie mam czasu na przesyłkę, czy stacjonarnie w dozie też mają fajne ceny? Nutridrinki nam się sprawdzają, ale stacjonarnie jeszcze nie kupowałam.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Wasz sposób na relax
- ↳ Warsztaty / szkolenia
- ↳ Muzyka relaksacyjna - co polecacie?
- ↳ O stresie na luzie
- ↳ Ciekawe strony
- ↳ Meble wypoczynkowe
- ↳ Spokojne miejsca na wypoczynek
- ↳ Herbatki, ziółka