Nicoya – kawa z Azji i Ameryki Środkowej
Zbiór rozmaitości. Nie wiesz, gdzie dodać swój post? Zajrzyj tutaj.
- Dziunia
Nicoya – kawa z Azji i Ameryki Środkowej
Szukasz kawy o pełnym, wyrazistym smaku? Jeśli tak to serdecznie polecam kawę Nicoya od http://coffeeblend.pl/kawa/. Zawiera ona dużą ilość kofeiny i ma wyjątkowy smak. Pozbawiona jest również nadmiernej goryczki.
- zosia
Re: Nicoya – kawa z Azji i Ameryki Środkowej
Moim zdaniem nie ma to jak spróbowanie zagranicznej kawy na miejscu, a nie przywożenie jej do Polski, by każdy miał wszystko pod ręką. Jeśli chodzi Ci po głowie na przykład japonia wycieczka jest łatwa do zorganizowania. Wchodzisz na portal pojaponii.pl i im wszystko zostawiasz. I w krótkim czasie możesz się znaleźć w cudownym kraju różowej, pachnącej pięknie sakury.
- kozi44
ja wolę Indie i tam też uderzam w te wakacje. Ostatnio nawet znalazlem fajną stronę gdzie dowiedzialem sie jak uzyskac wizy do indii online. Także bardzo mnie to cieszy, bez wychodzenia z domu, za pośrednictwem internetu wszystko da się załatwić. Nie trzeba stać w kolejce pod ambasadą,
- carmen
Re: Nicoya – Azji i Ameryki Środkowej
Co do wakacji to w tym roku ze względu na sytuację zdecydowanie stawiam na Polskę. Jeszcze nie wiem gdzie wybiorę się na wakacje z dzieckiem, ale niedługo tutaj https://www.wakacjezdzieckiem.pl/ się rozglądnę i na pewno coś znajdę idealnego. A wy jakie macie jeszcze inne pomysły.
- farah557
"Jeżeli chcesz poczuć się fatalnie, posłuchaj, co mówią o tobie inni."
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Wasz sposób na relax
- ↳ Warsztaty / szkolenia
- ↳ Muzyka relaksacyjna - co polecacie?
- ↳ O stresie na luzie
- ↳ Ciekawe strony