Jakie okna dachowe wybrać ?
Zbiór rozmaitości. Nie wiesz, gdzie dodać swój post? Zajrzyj tutaj.
- rajskiptak5
Jakie okna dachowe wybrać ?
Post autor: rajskiptak5 »
Jakie okna dachowe warto kupić by potem nie żałować? Pytanie, czy lepiej PCV czy może drewniane? Tutaj znalazłem spoko ofertę na Velux farm-system.pl/okna-dachowe-velux/, opinie mają dobre, ale nie wiem na którą ostatecznie się zdecydować. Możecie coś doradzić?
Re: Jakie okna dachowe wybrać ?
Post autor: Słonik »
Osobiście mogę ci polecić okna dachowe, które zamawialiśmy kilka miesięcy temu tutaj https://novobudowa.pl/okna/rybnik/. Nie znaliśmy się na systemach okiennych, tych wszystkich nowościach i rozwiązaniach technologicznych. Bardzo pomocna obsługa przybliżyła nam temat, wybraliśmy najlepsze rozwiązanie do naszego poddasza. Przyjechali , zmierzyli a następnie wstawili okna. Wszystko przebiegało szybko i sprawnie. Polecam.
Re: Jakie okna dachowe wybrać ?
Post autor: wieś »
I to jest bardzo dobre pytanie. Bo jednak jeśli chodzi o okna i to dachowe to musimy poszukać takich solidnie wykonanych no i trwałych. Dlatego też podpytałam się znajomych jaką firmą od stolarki okiennej polecają i tak też między innymi dowiedziałam się o firmie Drutex S.A. Bo jednak jest to firma doskonale znana i ceniona wśród producentów okien. Także warto zapoznać się z ich ofertą.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Wasz sposób na relax
- ↳ Warsztaty / szkolenia
- ↳ Muzyka relaksacyjna - co polecacie?
- ↳ O stresie na luzie
- ↳ Ciekawe strony
- ↳ Meble wypoczynkowe
- ↳ Spokojne miejsca na wypoczynek
- ↳ Herbatki, ziółka