Witam
Gdzie jest najwyżej oprocentowane konto oszczędnościowe? Tylko o bank mi chodzi - co możecie polecić? Czytałem niedawno w jakim banku założyć konto i zastanawiam się nad m Bankiem jak uważacie ?
Pozdrawiam
elczar
Jakie konto bankowe wybrać ?
Zbiór rozmaitości. Nie wiesz, gdzie dodać swój post? Zajrzyj tutaj.
- kasiunia
Re: Jakie konto bankowe wybrać ?
Też tak uważam , po co chodzić po wielu bankach i pytać o to samo i marnować czas.Szukając nie tak dawno konta studenckiego dla syna znaleźliśmy właśnie porównywarkę , gdzie można znaleźć ranking kont studenckich, porównać je i wybrać to, które nam odpowiada.To bardzo wygodne rozwiązanie - nie wychodzisz z domu i poznajesz ofertę wielu banków - na jednej stronie.pzdrRemi3 pisze: ↑31 lip 2019, 13:11 Sprawdź sobie w jakiejś porównywarce internetowej,(...)
- Head
Jeżeli masz jakiekolwiek oszczędności w domu, to mzawsze możesz wybrac konto oszczędnościowe, kalkulator dla Toyota banku znajdziesz na tej stornie https://www.toyotabank.pl/dla-ciebie/ko ... alkulator/
W ramach swego depozytu mozesz zobacyzć ile wyniesie oprocentowanie i zysk w skali miesiąca
W ramach swego depozytu mozesz zobacyzć ile wyniesie oprocentowanie i zysk w skali miesiąca
- Majka
No właśnie póki co, żadnych oszczędności nie mam, ale w końcu planuję zacząć coś robić w tym kierunku, żeby je jednak mieć. Nie wiem tylko, czy akurat konto oszczędnościowe w dzisiejszych czasach jest dobrym rozwiązaniem, raczej oprocentowania takich "lokat" są mizerne.
Post autor: deyjś »
W sumie bardzo wiele osób nie wie, jak wybrać odpowiednie konto bankowe i ja się wcale nie dziwię, bo nie jest to proste zadanie. Tym bardziej że konta bankowe się zmieniają. I ja wiem na przykład, że lepiej jest być z tym na bieżąco. Ten poradnik https://gdzie-inwestowac.pl/jakim-sposo ... dowolonym/ wam z tym pomoże na pewno.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Wasz sposób na relax
- ↳ Warsztaty / szkolenia
- ↳ Muzyka relaksacyjna - co polecacie?
- ↳ O stresie na luzie
- ↳ Ciekawe strony
- ↳ Meble wypoczynkowe
- ↳ Spokojne miejsca na wypoczynek
- ↳ Herbatki, ziółka