dobre studio tatuażu ( Wawa)
Zbiór rozmaitości. Nie wiesz, gdzie dodać swój post? Zajrzyj tutaj.
- colina
dobre studio tatuażu ( Wawa)
Hejaa Kojarzycie jakieś dobre studia tatuażu w Warszawie ? Zdecydowałam się - robię w końcu tatuaż, o którym w sumie marze już od dawna ale zawsze coś stawało na przeszkodzie. Teraz nie ma już odwrotu tylko tych miejsc jest tak dużo, że w sumie sama nie wiem gdzie się zapisać...
- madzialena
Re: dobre studio tatuażu ( Wawa)
Post autor: madzialena »
ja wiem jedno, jak będziesz odkładać to w nieskończoność to w końcu tego tatuażu nie zrobisz i będziesz żałować za kilka lat ja jestem spod Warszawy ale jeżdżę do stolicy do Jah Love Tattoo na ulicę Wilczą. Warto
- madzialena
Post autor: madzialena »
nie no w ekipie jest sporo osób, w sumie każda z nich ma inny styl pracy także najlepiej zerknij sobie na ich profil na fb i tam pooglądaj fotki prac. Ja robię kolorowe dziarki więc chodzę do Kingi. Super osoba, bardzo precyzyjna i zaangażowana w swoją pracę.
- Eliza111
Studio tatuaży w Warszawie jakie ja znam i polecam to www.iroink.pl koniecznie zajrzyjcie na ich stronę tam macie kontakt zdjęcia ich prac i dokładne informacje. Świetne miejsce ja jestem bardzo zadowolona z tatuaży które oni mi zrobili.
- adam-levine
Post autor: adam-levine »
Jeżeli salon tatuażu Warszawa to tylko Rock n Roll Tattoos! Chłopaki którzy tam dziarają są magikami!
Post autor: Wróżka »
W Wawie sporo pewnie wyjdzie za taką uslugę. Nie myślałeś o wyjeżdzie trochę za granicę stolicy? Radom, Legionowo te tereny? łatwo znaleźć w google sporo salonów. Pierwszy z brzegu https://www.skytattoo.net/. Przedzwonić i podpytać zawsze warto
- foxi
Tatuaże stały się ostatnio dość modne, więc wcale mnie nie dziwi fakt ,że jest takie zainteresowanie zrobieniem tatuażu.Tatuaż robiony w nawet najbardziej higienicznych warunkach i wykonany z największą dbałością o czystość, wciąż może skutkować trudno gojącą się raną. Aby móc cieszyć się pięknym tatuażem potrzebna jest więc pielęgnacja tatuażu, zaraz po jego zrobieniu ,oraz w późniejszym okresie po jego wykonaniu.T takie małe dzieło sztuki - chroń je.
Post autor: karinaa »
A może chcecie przy okazji też poczytać sobie pewne ciekawostki odnośnie robienia tatuaży etc???? Tak pytam, ponieważ niedawno znalazłam artykuł https://www.skytattoo.net/mity-i-ciekaw ... -wiedziec/ , który nawet jest zaskakujący... Możecie tam dowiedzieć się wiele fajnych informacji, ale i też poznać mity o tatuażach.
Post autor: Marina »
Zajrzyj do nas po inspiracje na tatuaże damskie i odkryj nowe pomysły na swój następny projekt. Portfolio pełne różnorodnych prac pomoże Ci znaleźć idealny tatuaż.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Wasz sposób na relax
- ↳ Warsztaty / szkolenia
- ↳ Muzyka relaksacyjna - co polecacie?
- ↳ O stresie na luzie
- ↳ Ciekawe strony
- ↳ Meble wypoczynkowe
- ↳ Spokojne miejsca na wypoczynek
- ↳ Herbatki, ziółka