Cześć
Chciałabym poznać Wasze zdanie na temat tego jak radzicie sobie ze starzeniem się skóry, ale także problemami związanymi ze złym samopoczuciem i jednak gorszym stanem fizycznym. Niestety wiek nie jest naszą zaletą, dlatego chciałabym skutecznie wpłynąć na spowolnienie efektów starzenia się. Pomożecie?
Antyoksydacja jak sobie poradzić?
Zbiór rozmaitości. Nie wiesz, gdzie dodać swój post? Zajrzyj tutaj.
Re: Antyoksydacja jak sobie poradzić?
Post autor: Iłeska »
W mojej ocenie zdecydowanie NoOxi https://www.grinday.com/pl/sklep/35-noo ... cyjna.html jest to suplement na który warto zwrócić uwagę jeżeli zależy Wam na dobrze dobranym składzie, skuteczności działania i jednocześnie racjonalnej cenie w walce o lepsze samopoczucie, stan fizyczny i psychiczny. Zdrówka życzę pomimo wieku!
odkurzacz elise
odkurzacz elise
Post autor: Liśka »
Jak najbardziej mogę się zgodzić, zdrowa dieta to podstawa i do tego odpowiednia dawka ruchu. Natomiast jako, że z żywności nie będziemy w stanie wszystkiego dla naszego zdrowia uzyskać, to dlatego dobrze zadbać o suplementację i tutaj antyoksydacja jak najbardziej jest opcją godną uwagi wraz z wiekiem
Post autor: Hołcia »
jeżeli o mnie chodzi to osobiście uważam, że warto tutaj poświęcić więcej uwagi właśnie temu jak sobie ze starzeniem się poradzić i jakie suplementy warto przyjmować, aby utrzymać pełnię sił i witalności na długie lata. Sama zmagam się z tym tematem, także chętnie poszerzę wiedzę!
Post autor: Połcia »
jak najbardziej ruch, dieta i dobra suplementacja do której zdecydowanie można zaliczyć NoOxi https://www.grinday.com/pl/sklep/35-noo ... cyjna.html który przynosi realne korzyści dla codziennego funkcjonowania i chęci do działania. Dlatego własnie zdecydowałem się na nich postawić i nie żałuję podjętej decyzji bo wiem że z wiekiem takie problemy się będą nasilały a trzeba sprawność zachować jak najdłużej.
Post autor: chudzińka3 »
Dla osób które odkąd pamiętają borykają się ze zbędnymi kilogramami polecam https://bodychief.pl/dieta-pudelkowa/gniezno korzystam z ich cateringu już bardzo długi okres czasu. Dzięki nim oszczędzam sporo dnia i mogę np dodatkowo ćwiczyć zamiast chodzić na zakupy, wystarczy ze tylko podgrzeje swojej jedzenie i mogę smakować ich przepysznych dań.
Post autor: Kamilkaś »
Według mnie świetna opcją, jest dieta bulionowa od Mój Catering. Przede wszystkim dzięki nim będąc na takiej diecie to jem zdrowo, smacznie, świeżo i co ważniejsze regularnie a to bardzo ułatwia odchudzanie i tez ogólnie samo funkcjonowanie. Dajcie znać i pozytywnej zmiany życzę!
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Wasz sposób na relax
- ↳ Warsztaty / szkolenia
- ↳ Muzyka relaksacyjna - co polecacie?
- ↳ O stresie na luzie
- ↳ Ciekawe strony
- ↳ Meble wypoczynkowe
- ↳ Spokojne miejsca na wypoczynek
- ↳ Herbatki, ziółka