Rozwody - straszna rzecz

Jak się relaksować? Gdzie najlepiej wypoczywać? Porady, dyskusje, opinie.
Ptyś

Rozwody - straszna rzecz

Post autor: Ptyś »

Czasem rozwód to jedyne wyjście, szkoda tylko że potrzebny do tego prawnik. Wielu ludzi umie rozstać się z klasą, ale niestety wielu ludzi w ogóle tej klasy nie mają. Ktoś ma takie doświadczenia?
marcelliś

Re: Rozwody - straszna rzecz

Post autor: marcelliś »

zostawie Ci maila do pana mecenasa Weglowskiego ktory mi pomagal przy sprawie rozwodowej Email [email protected]
- naprawde super specjalista, ktory swietnie radzi sobie z kazda sprawa, bo ma specjalizacje z wielu dziedzin prawa :)
liśka

Post autor: liśka »

Właśnie jestem w trakcie rozwodu. Nie jest przyjemnie. Adwokat Łukasz Węgłowski na spotkaniu przedstawił mi plan działania. Przyznam, że o pewnych rzeczach nawet nie pomyślałam. Bez prawnika ani rusz. Lepiej nie ryzykować bo samemu jest trudno w takiej sytuacji walczyć o swoje prawa i o godność
sybillą

Post autor: sybillą »

Teraz musisz skupić się na sobie i swoich potrzebach. Nie myśl o tym cały czas, może pojedź na jakąś wycieczkę, poszukaj sportowy plecak w Szczecinie - gdzie kupię
Awatar użytkownika
Ula

Post autor: Ula »

Przede wszystkim przygotowując się do rozwodu warto poszukać dobrego, sprawdzonego prawnika. Jeśli jesteście z Warszawy, to polecam zapoznać się z ofertą Kancelarii Gawor na stronie internetowej gaworkancelaria.pl/rozwod-warszawa/. Tam na pewno uzyskacie profesjonalną pomoc na wysokim poziomie.
Rażka

Post autor: Rażka »

No trudno zaprzeczyć, rozwód to nic przyjemnego :( niestety. Warto mieć dobrego prawnika, szczególnie jak nie przebiega w przyjaznej atmosferze wszystko. Ja polecam od siebie https://gajda-adwokat.pl/ dzięki któremu naprawdę wyszłam obronną ręką mimo nastawienia mojego byłego meza
pawełka

Post autor: pawełka »

Jest to słaba rzecz rzeczywiście, ale może warto zasięgnąć w tej kwestii pomocy radcy prawnego? Z tego co ja wiem bardzo dobrze sprawuje się kancelaria Sobczak Maciejewska Zając, prawie zawsze sa w stanie znaleźć rozwiązanie, które pasuje obu stronom. Może warto poprosić o pomoc?
wiśkka

Post autor: wiśkka »

Świetnym adwokatem, specjalizującym się w prawie rodzinnym, karnym, cywilnym, spadkowym, pracy, a także zajmujacy się sporami gospodarczymi jest https://adwokatcebula.pl Jego kancelaria zajmie się kompleksowo twoją sprawą - niezależnie od tego, czy to prosta, rutynowa sprawa, czy też skomplikowana, trudna sytuacja.
Nieustępliwa

Post autor: Nieustępliwa »

Ptyś pisze: ↑18 wrz 2020, 9:48 Czasem rozwód to jedyne wyjście, szkoda tylko że potrzebny do tego prawnik. Wielu ludzi umie rozstać się z klasą, ale niestety wielu ludzi w ogóle tej klasy nie mają. Ktoś ma takie doświadczenia?
Chyba wiem co masz na myśli. Mój (już były) mąż właśnie taki był. Robił problemy podczas rozwodu, chociaż to on w ogóle nie angażował się w nasz związek i rodzinę. Za to zdziwił się kiedy zatrudniłam kancelarię Wojas Pawlak, by pozbyli się go z mojego życia. Zdecydowanie dobrze na tym wyszłam.

języka angielskiego
Awatar użytkownika
monana

Post autor: monana »

Ja też jestem po przejściach. I wiem, że jak rozwód to tylko z profesjonalnym wsparciem. Podczas rozprawy czasami emocje biorą górę więc dobry mecenas, który podejdzie do sprawy formalnie, jest jak najbardziej na miejscu. Ja jestem z Trójmiasta i korzystałam z pomocy mecenasa Mindykowskiego. Tutaj go znajdziecie http://www.mindykowski.pl/ . Profesjonalny, z ogromną wiedzą i doświadczeniem.
ODPOWIEDZ