rozejście kresy białej
Jak się relaksować? Gdzie najlepiej wypoczywać? Porady, dyskusje, opinie.
rozejście kresy białej
Post autor: Gość »
Cześć dziewczyny, mam problem – po dwóch ciążach zauważyłam, że mam przerwę między mięśniami brzucha. Brzuch wygląda, jakbym nadal była w ciąży. Czy to rozejście kresy białej? Czy któraś z Was miała to i może mi podpowiedzieć, co dalej? Szukam sprawdzonego fizjoterapeuty lub metody na naprawę!
Re: rozejście kresy białej
Post autor: sasynka »
Jako kobieta sukcesu, mam swoją firmę, ale też pomyślałam o tym, by zostać mamą. Czas leci nieubłaganie, nie mam pewności, co będzie dalej. Maluszka mam już w domu, znów chcę się więc skupić na sobie. Chodzi o to, bym mogła również zadbać o swoje ciało. Czy tak jak tu opisano https://klub.fm/jak-zrzucic-brzuch-po-ciazy/ , uda mi się zgubić brzuszek, stosując się do tych rad?
Re: rozejście kresy białej
Post autor: waneska »
Tak, to brzmi jak rozejście kresy białej – niestety, częsta sprawa po ciążach! Warto poszukać dobrego fizjoterapeuty, który pomoże ocenić stan mięśni i dobierze bezpieczne ćwiczenia. Jeśli rozejście jest większe i ćwiczenia nie dają efektów, warto rozważyć konsultację z chirurgiem. Słyszałam dużo dobrego o doktorze Lehmannie z Medicover – wiele kobiet chwali go za fachowe podejście i skuteczne zabiegi. Dobrze, że szukasz pomocy, to już pierwszy krok!
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Wasz sposób na relax
- ↳ Warsztaty / szkolenia
- ↳ Muzyka relaksacyjna - co polecacie?
- ↳ O stresie na luzie
- ↳ Ciekawe strony
- ↳ Meble wypoczynkowe
- ↳ Spokojne miejsca na wypoczynek
- ↳ Herbatki, ziółka