Pieluszki - jakie wybrać?
Jak się relaksować? Gdzie najlepiej wypoczywać? Porady, dyskusje, opinie.
Pieluszki - jakie wybrać?
Post autor: suicidoś »
Spodziewamy się bobasa. Dla nas to wyjątkowy moment. Uważam, że warto zapytać za wczas - czy waszym zdaniem pieluszki wielorazowe to dobry wybór dla małżeństwa? Do tej pory kupowałam jednorazówki po różnych bazarach, ale teraz uważam że nadszedł czas na ofertę https://lulli.pl/pl/c/PIELUSZKI-WIELORAZOWE/19 gdzie produkt wydaje się wysokiej jakości.
Re: Pieluszki - jakie wybrać?
Post autor: mirśa »
jakoś nie mogłam się przekonać do wielorazowych. jednorazowe dla mnie wygodniejsze, kupuję dla małego huggies od samego początku, teraz jesteśmy na etapie pieluchomajtek, mój mały już biega a pieluszki nie przeszkadzają mu w zdobywaniu tej umiejętności.
Post autor: Kołderka »
Nie widziałam, że dorwę Huggies na allegro w tak dobrej cenie, dzięki a tak dobre info! Idą u nas w dużej ilości, więc już zamówiłam.mirśa pisze: ↑21 mar 2021, 16:15 jakoś nie mogłam się przekonać do wielorazowych. jednorazowe dla mnie wygodniejsze, kupuję dla małego huggies od samego początku, teraz jesteśmy na etapie pieluchomajtek, mój mały już biega a pieluszki nie przeszkadzają mu w zdobywaniu tej umiejętności.
Post autor: bżik »
A używałaś może z tej serii Huggies Elite Soft pieluszek na noc? O te konkretnie chodzi: https://allegro.pl/oferta/huggies-elite ... 0051176005 daj znać, jeśli masz z nimi doświadczenia.Kołderka pisze: ↑22 mar 2021, 20:15Nie widziałam, że dorwę Huggies na allegro w tak dobrej cenie, dzięki a tak dobre info! Idą u nas w dużej ilości, więc już zamówiłam.mirśa pisze: ↑21 mar 2021, 16:15 jakoś nie mogłam się przekonać do wielorazowych. jednorazowe dla mnie wygodniejsze, kupuję dla małego huggies od samego początku, teraz jesteśmy na etapie pieluchomajtek, mój mały już biega a pieluszki nie przeszkadzają mu w zdobywaniu tej umiejętności.
Post autor: Gusłava »
Nie wiem jak koleżanka, ale my ich używamy. W sumie odkąd już nie karmię, nie ma za bardzo pobudek w nocy, więc i nie zmieniamy pieluch.
Ogólnie to są jedyne pieluszki które nam nie przeciekają. Więc super się sprawdzają. Jesteśmy z nich bardzo zadowoleni.
No i łatwe do ubrania i ściągnięcia
Nie odparzają, nie uczulają... Jedyny minus dla mnie, czasem mam problem by dostać je stacjonarnie. Nie pomyślałam nawet by zamówić online
Ogólnie to są jedyne pieluszki które nam nie przeciekają. Więc super się sprawdzają. Jesteśmy z nich bardzo zadowoleni.
No i łatwe do ubrania i ściągnięcia
Nie odparzają, nie uczulają... Jedyny minus dla mnie, czasem mam problem by dostać je stacjonarnie. Nie pomyślałam nawet by zamówić online
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Wasz sposób na relax
- ↳ Warsztaty / szkolenia
- ↳ Muzyka relaksacyjna - co polecacie?
- ↳ O stresie na luzie
- ↳ Ciekawe strony
- ↳ Meble wypoczynkowe
- ↳ Spokojne miejsca na wypoczynek
- ↳ Herbatki, ziółka