Witam. W tym roku z żoną postanowiliśmy wybrać się do Karpacza, bo nigdy nie mieliśmy okazji tam pojechać. Możecie polecić nam jakiś niedrogi hotel lub ośrodek wypoczynkowy?
co zamiast drzwi do salonu
Karpacz - noclegi
Gdzie najlepiej wypoczywać w naszym kraju? Dokąd jechać na wczasy? Gdzie spędzić ferie lub urlop?
- milowan-77
- roderyk-88
Re: Karpacz - noclegi
Post autor: roderyk-88 »
Polecam pensjonat arnika.karpacz.pl. Jeżdżę tam praktycznie co roku. Gwarantuję, że lepszego noclegu nie znajdziecie. Mają dobre ceny za pokoje, podają smaczne posiłki, a z pensjonatu widać Śnieżkę, więc widoki są obłędne.
- passa
Widziałam na https://stayget.com/ super ofertę na nocleg w hotelu ze Spa w Karpaczu. Z pięknym widokiem na góry. Samo zdjęcie już zapiera dech w piersi a co musi być na żywo. Z pełnym wyżywieniem oferta, myślę że cena naprawdę atrakcyjna za dobę. Ale sami oceńcie.
- anguy
Ostatnio stwierdziłam, ze pojadę gdzieś z ukochanym na weekend. Jako że, nie miałam konkretnych planów, to uznałam, że skorzystam z polecenie mojej koleżanki i weszłam na stronę Spanie.Online. Tam znalazłam bardzo dużo ciekawych ofert z różnych nadmorskich i górskich miejscowości. Super sprawa
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Wasz sposób na relax
- ↳ Warsztaty / szkolenia
- ↳ Muzyka relaksacyjna - co polecacie?
- ↳ O stresie na luzie
- ↳ Ciekawe strony
- ↳ Meble wypoczynkowe
- ↳ Spokojne miejsca na wypoczynek
- ↳ Herbatki, ziółka