Medycyna estetyczna i chirurgia plastyczna - czy warto?
Polecamy najlepsze strony i blogi o wypoczynku.
Medycyna estetyczna i chirurgia plastyczna - czy warto?
Post autor: łeba123 »
Obecnie medycyna estetyczna i chirurgia plastyczna osiągnęły bardzo wysoki poziom. Dzięki nim wiele osób pozbywa się niedoskonałości w swoim ciele a co za tym idzie kompleksów. Przeczytaj szczegóły na temat plastyki nosa kraków. Decydując się na te i podobne zabiegi warto zlecić je specjaliście jakim jest Dr Marek Ciesiński.
Re: Medycyna estetyczna i chirurgia plastyczna - czy warto?
Post autor: maźonna88 »
Ja bardzo długo szukałam odpowiedniej specjalistki do operacji piersi. W końcu mój wybór padł na dr Żukowską, która świadczy swoje usługi w Łodzi. Polecam - jechałam tutaj ponad 100km, ale nie żałuję - operacja została wykonana naprawdę dobrze i biust wygląda pięknie i naturalnie
Post autor: atana »
Wiele kobiet się decyduje i sobie chwali. Jeśli chodzi na przykład o podnoszenie biustu to najlepiej robić u dr Żukowskiej z Łodzi bo wtedy ma się pewność, że operacja się uda i efekt będzie taki jaki oczekiwałyśmy
narożnik oskar
narożnik oskar
Post autor: densy »
Chyba ciężko odpowiedzieć czy warto. Bo to wszystko zależy, ale na pewno warto się otworzyć na nowoczesne sposoby i możliwości dbania o wygląd. Tutaj ciekawie opisują możliwości np. https://obcasy.pl/powiekszanie-piersi-i ... lad-piersi
Post autor: sekko »
W dzisiejszych czasach wiele osób decyduje się na zabiegi medycyny estetycznej, a jedną z najczęściej wybieranych opcji jest usuwanie tatuażu. Jednak przed podjęciem decyzji, wielu z nas zastanawia się, czy jest to bezpieczne dla naszej skóry. Na stronie internetowej https://www.medica.bialystok.pl/zabiegi ... a-tatuazy/ można znaleźć wiele ważnych informacji
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Wasz sposób na relax
- ↳ Warsztaty / szkolenia
- ↳ Muzyka relaksacyjna - co polecacie?
- ↳ O stresie na luzie
- ↳ Ciekawe strony
- ↳ Meble wypoczynkowe
- ↳ Spokojne miejsca na wypoczynek
- ↳ Herbatki, ziółka