dobre ceny na leki
Ciekawostki o metodach na odstresowanie i sposobach na wypoczynek.
dobre ceny na leki
Post autor: darisaaa »
w której aptece są aktualnie dobre ceny? w tej w której kupowałam do tej pory zrobilo się drogo i szukam innych tańszych opcji, a jak jest u was? jakieś zmiany w cenach?
Re: dobre ceny na leki
Post autor: zanetka »
A sprawdzałaś w dozie? Wydaje mi się, ze mają obecnie najlepsze ceny wśród wszystkich aptek. Ja tam kupuję regularnie od dawna i nie zauważyłam żadnych znaczących podwyżek
Post autor: dariassa »
muszę pójść w takim razie do DOZu, jeśli mają taniej to zdecydowanie warto sprawdzić,bo czeka mnie większy zakup leków, które pokończyły mi się w domowej apteczce
Post autor: agina »
Zdecydowanie warto tam zajrzeć. Ja tam kupuję swoje leki regularnie i muszę przyznać, że naprawdę mają dobre ceny i chyba od miesięcy ich nie podnieśli
Post autor: dariassa »
poleciłąm rodzicom doz i też dzisiaj byli żeby trochę leków kupić,wiadomo jak to u starszych osób trochę tych leków kupują i też chcą kupować możliwie tanio
Post autor: milka »
Moi rodzice też już chodzą tylko do DOZ, tam ich leki są dużo tańsze, nie ma co przepłacać za to samo. Od kiedy wiedzą jakie są ceny w dozie to tylko tam już chodzą.
Post autor: marcysia112 »
Bo faktycznie w DOZie ceny mają bardzo atrakcyjne i na leki na receptę i na suplementy więc nie ma sensu żeby przepłacać za ten sam produkt w innym miejscu.
Post autor: Latinka »
Nie ukrywam, że szukałam dość długo apteki, w której uda mi się kupić leki nieco taniej, dlatego, że kupuję ich dość sporo. I tym sposobem trafiłam właśnie do dozu, faktycznie jest najtaniej.
Post autor: hrabianka »
DOZ moim zdaniem wygrywa, bo mają i dobre ceny w porównaniu do innych miejsc, mają też zawsze wszystko dostępne, miła obsługa, więc ja już tylko w DOZie kupuję.
Post autor: bysia »
Tak samo uważam, doz ma najlepsze ceny w moim mieście. Wracam do nich regularnie jak tylko musze wykupić receptę albo dokupić suplementy, ceny zawsze tak samo niskie.
Post autor: Daniel Karczoch »
Od kiedy zacząłem regularnie stosować Zeolit medyczny Lava Pure, zauważyłem znaczną poprawę mojego samopoczucia. Przede wszystkim mam więcej energii na co dzień, co jest nieocenione przy moim intensywnym trybie życia. Czuję, że moje ciało lepiej radzi sobie z codziennym stresem i zmęczeniem, co pozwala mi na dłużej zachować produktywność. Zeolit medyczny Lava Pure naprawdę zrobił różnicę w moim życiu i mogę z pełnym przekonaniem polecić go każdemu, kto szuka naturalnego wsparcia dla swojego organizmu.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Wasz sposób na relax
- ↳ Warsztaty / szkolenia
- ↳ Muzyka relaksacyjna - co polecacie?
- ↳ O stresie na luzie
- ↳ Ciekawe strony
- ↳ Meble wypoczynkowe
- ↳ Spokojne miejsca na wypoczynek
- ↳ Herbatki, ziółka