recepty na telefon
Jak się relaksować? Gdzie najlepiej wypoczywać? Porady, dyskusje, opinie.
- cauliflowera
recepty na telefon
Post autor: cauliflowera »
JAk wam się podoba pomysł e-recept? Muszę przyznać, ze to coś idealnie dla mnie stworzonego, jeszcze w zeszłym roku sobie konto założyłam bo w moim osiedlowym DOZie mieli możliwość robienia takich recept i mi sę to spodobało
- Erita
Re: recepty na telefon
Wiesz co, ja na początku miałam trochę obaw, nie wiedziałam jak sobie z tym poradzę ja, a co dopiero moi rodzice. Ale okazało się, że nie ma żadnego problemu i w obecnej sytuacji uważam to za zbawienie. Masz zarejestrowane konto w serwisie pacjent.gov.pl?
- delfina
Wystarczy mieć profil zaufany, żeby się do tego konta zarejestrować. Poza tym nie trzeba go mieć, wiele przychodni wysyła kod e-recepty smsem. Tak jest w przypadku mojej mamy, która już od dawna z tego korzysta i nie ma żadnych problemów z realizacją e-recepty w DOZ.
9600 x 9600 dpi
9600 x 9600 dpi
- Erita
Tak, wiem, że nie ma konieczności posiadania konta, ale wiem też, że jest to naprawdę wygodna sprawa i warto je mieć. Wszystko w jednym miejscu
ale i sama e-recepta na telefon jest ułatwieniem życia.
sinizna drewna usuwanie

sinizna drewna usuwanie
- KamilTurysta
Post autor: KamilTurysta »
Jeśli używałeś telefonu do erecepty, a potem dzwonił do Ciebie nieznany numer, to możesz po prostu sprawdzić kto do Ciebie dzwonił, jak nie wiesz jak, to polecam zajrzeć na https://panwybierak.pl/blog/czyj-to-num ... o-dzwonil/. Jak nie znasz tej osoby, to możesz też zablokować ten numer.
- orchidea
A czy wiecie, gdzie możecie zamówić e-receptę? Na stronie https://memedic.pl/ znajdziecie więcej informacji na ten temat. Uważam, że taka teleporada lekarska z możliwością uzyskania e-recepty i e-zwolnienia to bardzo wygodna opcja.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Wasz sposób na relax
- ↳ Warsztaty / szkolenia
- ↳ Muzyka relaksacyjna - co polecacie?
- ↳ O stresie na luzie
- ↳ Ciekawe strony
- ↳ Meble wypoczynkowe
- ↳ Spokojne miejsca na wypoczynek
- ↳ Herbatki, ziółka