problem z dzieckiem
- sandyy
problem z dzieckiem

- sandyy
Re: problem z dzieckiem
- filharmonia
Post autor: filharmonia »
- filharmonia
Nie płaci za SEO sprawdź w BIG UWAGA !!!
- KamilTurysta
Post autor: KamilTurysta »
- mczay
- filharmonia
- monana
Post autor: młodka »
Post autor: fłoa »
zaglądałaś na suchy poranek? https://suchyporanek.pl/ polecam, to prawdziwa kopalnia wiedzy na temat moczenia się u dziecimłodka pisze: ↑15 mar 2021, 23:39 podpinam się pod wątek, syn w tym roku poszedł do szkoły i w zasadzie od października co jakiś czas moczy łóżko, już ie wiem co robić, badania moczu, morfologia wyszły ok, lekarz ni widzi przyczyny nie wiem do kogo się udać, bo mam wrażenie ze problemsię pogłębia
Post autor: Ireś »
Dzięki za polecenie tej strony! Nie miałam pojęcia, że istnieje takie miejsce, które będzie się skupiać konkretnie na tym problemie. Zauważyłam, że jest tam też aplikacja, orientujesz się może, czy ona jest płatna?fłoa pisze: ↑20 kwie 2021, 16:46 zaglądałaś na suchy poranek? https://suchyporanek.pl/ polecam, to prawdziwa kopalnia wiedzy na temat moczenia się u dzieci
Post autor: fłoa »
nowoczesny loft
Post autor: Łatka »
Ja stosowałam, a co chcesz wiedzieć? Nam bardzo pomógł wyjść z problemu moczenia, na początku myślałam, że ciężko będzie się dziecku przystosować, ale było całkiem dobrze. Przede wszystkim regularne stosowanie przynosi efekty.sandyy pisze: ↑29 kwie 2020, 15:35 dzięki za wszystkie porady, stosowałyście może alarm wybudzeniowy u swoich dzieci?
Post autor: Rożka »
Wiecie co, ja też myślę o tym alarmie wybudzeniowym, ale szczerze trochę się obawiam tego urządzenia, że dziecko będzie odczuwało dyskomfort.Łatka pisze: ↑27 kwie 2021, 14:36 Ja stosowałam, a co chcesz wiedzieć? Nam bardzo pomógł wyjść z problemu moczenia, na początku myślałam, że ciężko będzie się dziecku przystosować, ale było całkiem dobrze. Przede wszystkim regularne stosowanie przynosi efekty.
nie zauważyłam żeby jakiś dyskomfort dziecko odczuwało, szybko się przyzwyczaiłoRożka pisze: ↑20 maja 2021, 15:32Wiecie co, ja też myślę o tym alarmie wybudzeniowym, ale szczerze trochę się obawiam tego urządzenia, że dziecko będzie odczuwało dyskomfort.Łatka pisze: ↑27 kwie 2021, 14:36 Ja stosowałam, a co chcesz wiedzieć? Nam bardzo pomógł wyjść z problemu moczenia, na początku myślałam, że ciężko będzie się dziecku przystosować, ale było całkiem dobrze. Przede wszystkim regularne stosowanie przynosi efekty.
Post autor: Fiołka »
A możecie napisać po jakim czasie stosowania alarmu można tak realnie liczyć na pierwsze efekty, a później całkowicie wyjść z problemu moczenia?Łatka pisze: ↑25 maja 2021, 20:01nie zauważyłam żeby jakiś dyskomfort dziecko odczuwało, szybko się przyzwyczaiłoRożka pisze: ↑20 maja 2021, 15:32Wiecie co, ja też myślę o tym alarmie wybudzeniowym, ale szczerze trochę się obawiam tego urządzenia, że dziecko będzie odczuwało dyskomfort.Łatka pisze: ↑27 kwie 2021, 14:36 Ja stosowałam, a co chcesz wiedzieć? Nam bardzo pomógł wyjść z problemu moczenia, na początku myślałam, że ciężko będzie się dziecku przystosować, ale było całkiem dobrze. Przede wszystkim regularne stosowanie przynosi efekty.
Post autor: miśka »
Pierwsze efekty to zwykle kwestia kilku tygodni, a cała kuracja trwa około 3 miesięcy. Przynajmniej tak było w naszym przypadku.Fiołka pisze: ↑26 maja 2021, 8:50
A możecie napisać po jakim czasie stosowania alarmu można tak realnie liczyć na pierwsze efekty, a później całkowicie wyjść z problemu moczenia?
A gdzie ten alarm wybudzeniowy można dostać? Trzeba najpierw skonsultować to z lekarzem czy na własną rękę też można kupić?miśka pisze: ↑30 maja 2021, 0:55Pierwsze efekty to zwykle kwestia kilku tygodni, a cała kuracja trwa około 3 miesięcy. Przynajmniej tak było w naszym przypadku.Fiołka pisze: ↑26 maja 2021, 8:50
A możecie napisać po jakim czasie stosowania alarmu można tak realnie liczyć na pierwsze efekty, a później całkowicie wyjść z problemu moczenia?
Post autor: Żuraw »
Zależy - możesz kupić na pewno w sklepie medycznym, zarówno online jak i stacjonarnie, warto popytać. Ja akurat kupowałam przez internet. Można również zapytać a aptece:)Łatka pisze: ↑24 cze 2021, 12:21
A gdzie ten alarm wybudzeniowy można dostać? Trzeba najpierw skonsultować to z lekarzem czy na własną rękę też można kupić?
szydełkowanie bransoletki
Post autor: Agrestowa_ż »
Polecacie jakiś konkretny model tego alarmu? Nie znam się wcale na tym , nawet nie wiedziałabym na co zwracać uwagę, a chcę zakupić jak najszybciej, bo na wizytę u lekarza jeszcze trochę poczekam.Żuraw pisze: ↑29 cze 2021, 22:23Zależy - możesz kupić na pewno w sklepie medycznym, zarówno online jak i stacjonarnie, warto popytać. Ja akurat kupowałam przez internet. Można również zapytać a aptece:)Łatka pisze: ↑24 cze 2021, 12:21
A gdzie ten alarm wybudzeniowy można dostać? Trzeba najpierw skonsultować to z lekarzem czy na własną rękę też można kupić?
Post autor: Kańka »
Szczerze powiem, że ja kupiłam jeden z tańszych, z tych, które wyskoczyły mi po wpisaniu w google hasła "alarm wybudzeniowy" i wydaje mi się, że sprawdza się bardzo dobrze, chyba mamy już z synkiem pierwsze sukcesyAgrestowa_ż pisze: ↑30 lip 2021, 8:12
Polecacie jakiś konkretny model tego alarmu? Nie znam się wcale na tym , nawet nie wiedziałabym na co zwracać uwagę, a chcę zakupić jak najszybciej, bo na wizytę u lekarza jeszcze trochę poczekam.

Post autor: Baśka43 »
Post autor: wałencja »
i jak ci się ten alarm sprawdza?? Chyba sama się zdecyduję na zakup takiego urządzenia, bo j€ż nie mam pomsłu jak synkowi pomóc, mocz sie od paru miesięcyKańka pisze: ↑31 lip 2021, 15:46Szczerze powiem, że ja kupiłam jeden z tańszych, z tych, które wyskoczyły mi po wpisaniu w google hasła "alarm wybudzeniowy" i wydaje mi się, że sprawdza się bardzo dobrze, chyba mamy już z synkiem pierwsze sukcesyAgrestowa_ż pisze: ↑30 lip 2021, 8:12
Polecacie jakiś konkretny model tego alarmu? Nie znam się wcale na tym , nawet nie wiedziałabym na co zwracać uwagę, a chcę zakupić jak najszybciej, bo na wizytę u lekarza jeszcze trochę poczekam.![]()
Post autor: Iśka »
Ja też kupiłam jeden z tańszych modeli i od tygodnia testujemy. Jakieś nawet pierwsze sukcesy sąwałencja pisze: ↑22 sie 2021, 12:43i jak ci się ten alarm sprawdza?? Chyba sama się zdecyduję na zakup takiego urządzenia, bo j€ż nie mam pomsłu jak synkowi pomóc, mocz sie od paru miesięcyKańka pisze: ↑31 lip 2021, 15:46Szczerze powiem, że ja kupiłam jeden z tańszych, z tych, które wyskoczyły mi po wpisaniu w google hasła "alarm wybudzeniowy" i wydaje mi się, że sprawdza się bardzo dobrze, chyba mamy już z synkiem pierwsze sukcesyAgrestowa_ż pisze: ↑30 lip 2021, 8:12
Polecacie jakiś konkretny model tego alarmu? Nie znam się wcale na tym , nawet nie wiedziałabym na co zwracać uwagę, a chcę zakupić jak najszybciej, bo na wizytę u lekarza jeszcze trochę poczekam.![]()

Post autor: Aniołek »
Post autor: Olszał53 »
Post autor: marysiaa »
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Wasz sposób na relax
- ↳ Warsztaty / szkolenia
- ↳ Muzyka relaksacyjna - co polecacie?